Taxe participare Zilele INSMC 2019

  Early fee pana la data de 15.09.2019 inclusiv 16.09.2019-15.10.2019 Din 16.10.2019 si pe loc
Medici INSMC/Rep. Moldova200 RON300 RON 400 RON
Medici specialiști/primari 300 RON 400 RON 500 RON
Medici rezidenți 100 RON 200 RON 300 RON
Medici de familie 120 RON 150 RON 200 RON
Medici pensionari/Studenti din Specialitatile OG si Pediatrie 0 RON ** 0 RON ** 130 RON
Asistenţi medicali/Moase 50 RON 100 RON 150 RON
Biologi / Geneticieni 80 RON 130 RON 180 RON

Taxele de participare includ TVA 19%

** Acest regim de inscriere permite accesul doar la lucrarile stiintifice.

 

Dacă doriţi să achitaţi taxa prin transfer bancar, vă rugăm să utilizaţi datele de mai jos:

  • Beneficiar: PALOMA TOURSCUI: RO3801712
  • Cont IBAN: RO13INGB0001009987789120
  • Banca: ING BANK BUCURESTI
  1. După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă înregistraţi şi online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email.
  2. După introducerea datelor personale apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagină butonul Plată prin Transfer Bancar. În câmpul albastru vă rugăm să completați “numărul ordinului de plată” și apoi să Confirmați.
  3. Confirmarea înregistrării pe e-mail o veți primi doar după validarea încasării, nu se trimite automat decât in cazul înregistrării online si plății cu cardul.

Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: ramona.margarit@palomatours.com sau pe fax: +40 21 314 66 47.

Vă rugam să solicitați factura pe e-mail la adresa ramona.margarit@palomatours.com, nu se transmite automat.

Taxele de participare includ:

  • Acces la lucrari
  • Diploma de participare
  • Pauze de cafea

Toate taxele bancare vor fi suportate de participanţi.

Taxele plătite nu se mai returnează.

Nota Bene:

Organizatorii se obligă să asigure mapa cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 15 Octombrie 2019.
Pentru participanţii înscriși după această dată, mapa cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

Secretariatul în timpul Congresului:

Pentru medicii specialisti si primari este necesara cunoasterea C.U.I.M. (cod unic de identificare al medicului) inscris pe certificatul de membru al Colegiului Medicilor din Romania. Pentru medicii rezidenti este necesar carnetul de rezident. Pentru studenti este necesar carnetul de student vizat la zi. Pentru pensionari este necesar talonul de pensie.

Conform Deciziei 12/2018 a CMR, intrata in vigoare in 21 august 2018, primesc certificat de participare la congres si  puncte EMC numai medicii primari si specialisti membri ai CMR. Tabelul cu participantii care se trimite la CMR pentru validarea punctelor pentru fiecare participant trebuie să contină obligatoriu

– nume, prenume,

– specialitatea,

– gradul profesional,

– codul unic de identificare a medicului (CUIM) de pe certificatul de MEMBRU al Colegiului Medicilor din Romania

 

GRUPURI

Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Paloma Tours Srl, pe coordonatele:

Ramona Margarit – ramona.margarit@palomatours.com

Formularul de înregistrare va fi completat de către toţi participanţii la congres (atât cei cu inscriere individuală, cât şi cei susținuți).

ÎNREGISTRARE CONGRES 2019

Înregistrarea participanților este indisponibilă
Termenul limită pentru înregistrarea participanților a fost 18.11.2019, ora 23:59!

Ne face placere sa va informam ca incepand cu data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”).

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca PROEVENTS & CONFERENCE colecteaza doar date asociate persoanelor fizice/ juridice in contextul in care ne sunt solicitate servicii pentru a caror livrare avem nevoie de aceste informatii, fiindu-ne necesare in intersul legitim al dumneavoastra.

In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specilalitate medicala, loc de munca si grad profesional. Alte date precum adresa de e-mail și numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre Exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise.

In situatia in care veti alege sa platiti cu cardul unul dintre servicii, precizam ca instrumental de plata electronica este unul sigur si ca noi nu stocam astfel de date (detalii card, conturi bancare) iar platile se realizeaza numai in interfetele securizate care apartin institutiilor bancare.

Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne la gdpr@palomatours.com